Vedno več zvezd potrjuje prihod na Dunaj

Trinajst glasbenikov je že potrdilo udeležbo na avstrijskem koncertu v spomin Michaelu Jacksonu; med njimi so Mary J Blige, Akon, Chris Brown, Natalie Cole in Sister Sledge, organizatorji pa napovedujejo udeležbo mnogih zvenečih imen.

Objavljeno
08. september 2009 18.31
Dunajski dvorec Schönbrunn
Šp.K.
Šp.K.
Dunaj - Koncert v spomin na Michaela Jacksona, ki bo 26. septembra pred dunajskim dvorcem Schönbrunn, je pred vrati. Trinajst glasbenikov je že potrdilo udeležbo na avstrijskem koncertu; med njimi so Mary J Blige, Akon, Chris Brown, Natalie Cole in Sister Sledge, organizatorji pa napovedujejo udeležbo še mnogih zvenečih imen.

Koncerta se bo udeležil tudi Michaelov brat Jermaine Jackson, ki bo z virtualno podobo svojega brata odpel duet. Glasbeniki bodo prepevali Michaelove največje hite, spremljali pa jih bodo plesalci in skupina, ki bi Jacksona spremljali na seriji koncertov z naslovom "This Is It".

 

Ob koncu koncerta bodo vsi glasbeniki soglasno zapeli pesemi "We Are The World" in "Heal The World".

 

Koncerta se bodo udeležili tudi Michaelovi otroci ter pevčeva mati. Vstopnice za koncert so že v prodaji, cene pa se gibljejo med 63 do 518 evri na vstopnico. Organizatorji so še dejali, da je že več kot polovica vstopnic prodana.