Le še dan do začetka Onine dobrodelne dražbe

V Zlatarni Celje v sodelovanju z revijo Ona pripravljajo posebno tridnevno dobrodelno dražbo, ki se bo na spletni strani www.delo.si/ona začela v torek, 15. septembra, končala pa v četrtek, 17. septembra, ob 18. uri.

Objavljeno
13. september 2009 21.56
Ba.P.
Ba.P.
Ljubljana - V Zlatarni Celje v sodelovanju z revijo Ona pripravljajo posebno tridnevno dobrodelno dražbo, ki se bo na spletni strani www.delo.si/ona začela v torek, 15. septembra, končala pa v četrtek, 17. septembra, ob 18. uri. Dražili bomo 19 kosov nakita, izkupiček od prodaje unikatnih kosov pa bo namenjen Belemu obroču Slovenije.

Izdelki so na voljo za ogled na spletni strani www.delo.si/onina-drazba/izdelki, pa tudi na Ljubljanskem gradu, kjer smo lahko prejšnji četrtek spremljali tudi splektakularno revijo nakita iz najnovejše kolekcije Zlatarne Celje.

Vsi, ki bi na spletni dražbi želeli sodelovati, si lahko splošne pogoje in pravila sodelovanja preberete na spletni strani www.delo.si/onina-drazba, pod rubriko Splošni pogoji. Dražba poteka po načelu videno-kupljeno, zato organizator po dražbi ne sprejema reklamacij, izjavljanje ponudb na javni dražbi pa je zavezujoče dejanje in izjavljene ponudbe ni mogoče preklicati ali umakniti.

Utrinke s četrtkove prireditve, izajve nagrajenih udeležencev natečaja in še marsikaj, si oglejte v videoprispevku.