Med koncertom dvakrat izgubila zavest

Znano je, da ima Madonna strog režim telovadbe in prehrane, kar bi lahko bil tudi razlog, da se je na sobotnem koncertu v bolgarski Sofiji kar dvakrat onesvestila.

Objavljeno
02. september 2009 13.32
Sofija - Znano je, da ima Madonna strog režim telovadbe in prehrane, kar bi lahko bil tudi razlog, da se je na sobotnem koncertu v bolgarski Sofiji kar dvakrat onesvestila. Prvič je pevka izgubila zavest med prepevanjem pesmi Holiday, ko je bil v njeni bližini ravno eden izmed plesalcev, ki jo je ujel.

Drugič pa se je onesvestila ravno med premorom, ko je zapustila oder, takrat pa žal v njeni bližini ni bilo nikogar, zato je padla po tleh. Neimenovani vir blizu Madonni je povedal, da je bila pevka v zaoderju "zelo zaskrbljena". "Morala se je vsesti in si privoščiti daljšo pavzo med posameznimi pesmimi kot običajno," je še povedal vir. Pevka naj bi kljub težavam zavrnila predlog o tem, da bi koncert prekinila, vseeno pa bo morala naslednja dva koncerta prestaviti, da si vsaj malo odpočije, saj naj bi trpela za izčrpanostjo in slabokrvnostjo.