Tyler ne zapušča Aerosmithov

Pevec uspešne ameriške glasbene zasedbe Aerosmith Steven Tyler ne bo zapustil svoje skupine. Ugibanja o svojem odhodu je prekinili, ko se je na koncertu v New Yorku pridružil kitaristu skupine Joeju Perryju.

Objavljeno
11. november 2009 21.18
Mo. B.
Mo. B.
New York - Pevec uspešne ameriške glasbene zasedbe Aerosmith Steven Tyler ne bo zapustil svoje skupine. Ugibanja o svojem odhodu je prekinili, ko se je na koncertu v New Yorku pridružil kitaristu skupine Joeju Perryju. "New Yorku želim povedati, da ne zapuščam Aerosmithov," je naznanil tik preden je zapel uspešnico skupine Walk This Way.

Pretekli teden je Perry povedal, da že več mesecev ni spregovoril besede s pevcem Stevenom Tyler. Za časopis Las Vegas Sun je dejal: "Očitno je Steven zapustil skupino."

Kitarist Perry je na blogu bolj natančno opisal vse bolj odtujeni odnos s pevcem: "Nazadnje, ko sem ga poklical, je odložil telefon. Med tem Aerosmithi pospešeno iščemo novega pevca. 40 let izkušenj preprosto ne moreš zavreči," je zapisal. Povedal je še, da je Tyler zadnjih sedem mesecev potoval ločeno od preostale skupine in imel svojo garderobo. Dejal je, da so ga videli le na odru.

Na koncertu v New Yorku, tik preden je zapel Walk This Way, je Steven Tyler kitaristu s katerim sodeluje 40 let dejal: "Ti si moški mnogih barv, a jaz sem mavrica."

Koncert v New Yorku, kjer je Steven Tyler povedal svojo odločitev: