Vse je le krinka

Paris Hilton, znana bogatašinja, je razkrila, da sta njen otroški glas in neumno obnašanje le krinka. To je, kot je povedala, njen "alter ego", sama pa je v vsakdanjem življenju povsem drugačna.

Objavljeno
22. oktober 2009 13.00
Ba.P.
Ba.P.
Los Angeles -  "V resnici sem povsem prizemljena, skromna in pametna. Vem kaj se dogaja okoli mene," je povedala Paris Hilton. Dedinja je svoj drugi jaz obrazložila: "Javnost misli, da sem praznoglava in igrati to vlogo me zabava. Tudi sama sebi se pogosto nasmejim. Ko sem s prijatelji ali na sestankih, govorim z normalnim glasom, ki zveni povsem odraslo."

To skrivnost je Hiltonova zaupala britanskemu novinarju, ki jo je obiskal na njenem domu, kjer pa se je prepričal, da njene trditve o skromnosti ne držijo povsem. Palača bogate dedinje je namreč polna oblek in pohištva svetovno znanih proizvajalcev, blondinka pa ima tudi svoj nočni klub. Njeni trije psi Prada, Dolce in Merylin Monroe prebivajo v natančni pomanjšani kopiji njene hiše, kjer imajo tudi klimatsko napravo, kristalne lestence in čisto pravo pohištvo.

Ponosna lastnica zanje pravi, da so "zelo razvajeni".