Z ljubimcem sta bila sorodni duši

Domnevni ljubimec Michaela Jacksona, Jason Pfeiffer, je povedal, da sta bila s pokojnim pevcem sorodni duši. Jason, ki dela za Michaelovega bivšega dermatologa Arnolda Kleina, je Michaela spoznal preko telefona.

Objavljeno
21. avgust 2009 16.20
Ta.R.
Ta.R.
Los Angeles - Domnevni ljubimec Michaela Jacksona, Jason Pfeiffer, je povedal, da sta bila s pokojnim pevcem sorodni duši.

Jason, ki dela za Michaelovega bivšega dermatologa Arnolda Kleina, je Michaela spoznal preko telefona. Po prvem srečanju, ga je Michael prosil, naj ga odpelje domov.

 

Prvi zmenek naj bi preživela v njegovem avtu, saj je bil Michael preveč zaskrbljen, da bi ga kdo videl. ''Kljub temu, da sva bila cel dan v avtu, sva se imela super,'' je povedal Jason.

 

Njuna veza je bila kratka, zaradi Michaelove smrti. ''Izgubil sem sorodno dušo, ne vem kako naj opišem kako se počutim,'' je še povedal Jason.

 

Jason trdi, da sta bila v kontaktu vse do njegove smrti. Izjavil je tudi, da se je pevec dva tedna pred smrtjo začel nenavadno obnašati. Postal naj bi pretirano religiozen in dramatičen. Le teden dni pred smrtjo, pa naj bi se začel poslavljati od svoje družine in neprestano govoril o Majevskem koledarju, ki leto 2012 označuje kot konec sveta.