Zakaj je umrla Anne Nicole Smith?

Mrliški oglednik tudi po ogledu trupla zvezdnice ni mogel potrditi vzroke smrti. Ni izključeno, da je Smithova umrla naravne smrti ali pa zaradi nesrečne kombinacije različnih zdravil.

Objavljeno
10. februar 2007 10.18
Vzrok smrti Smithove še ni znan
Miami - Natančen vzrok smrti zvezdnice Anne Nicole Smith še nekaj časa ne bo znan, saj je mrliški oglednik v petek sporočil medijem, da bo za njegovo odkritje potreboval od tri do pet tednov. Na truplu 39-letne Smithove, ki je umrla v četrtek v svoji hotelski sobi v mestu Hollywood na Floridi, ni bilo znakov nasilja, v sobi pa niso našli prepovedanih mamil. Mrliški oglednik floridskega okrožja Broward blizu Miamija Joshua Perper je zato dejal, da gre za "medicinsko uganko".

Po Perperjevih besedah za zdaj ni izključeno, da je Smithova umrla naravne smrti ali pa zaradi nesrečne kombinacije različnih zdravil. Nasilna smrt je izključena, v krvi in želodcu umrle pa so našli nekaj dokazov, da je bila pred smrtjo v šoku. Priče pravijo, da je bila nekaj dni pred smrtjo bolna in da je imela vročino. Policija v njeni hotelski sobi, kjer so jo našli mrtvo, ni našla nobenih sledi prepovedanih mamil. Njen odvetnik Ron Rale je dejal, da je bila Smithova nekaj dni bolna in da je bila še vedno depresivna zaradi smrti svojega sina.

Slavna blondinka, nekdanja slačipunca, playboyeva zajčica, televizijska zvezda in vdova naftnega milijonarja Howarda Marshalla, je uspešno polnila opravljive strani ameriških medijev vse od 90. let prejšnjega stoletja. To pa nadaljuje tudi po smrti, saj se je za očetovstvo njene 5-mesečne hčerke Dannielynn v petek začel potegovati še 59-letni princ Frederick von Anhalt, osmi soprog slavne televizijske igralke Zsa Zsa Gabor (90). Kot oče deklice je v rojstnem listu naveden nekdanji odvetnik Smithove Howard Stern, za očetovstvo pa se poteguje tudi njen nekdanji ljubimec Larry Birkhead.

Anna Nicole Smith iz Teksasa je zaslovela v 90. letih prejšnjega stoletja kot blondinka, podobna Marilyn Monroe, in kot se ugiba, je na podoben način tudi umrla. Monroevo so leta 1962 našli mrtvo, vzrok smrti pa je bil prevelik odmerek zdravil. Anna Nicole Smith je še vedno prebolevala smrt svojega 20-letnega sina Daniela, ki je zaradi ponesrečene mešanice zdravil umrl pred petimi meseci na Bahamih - le nekaj dni po tem, ko je Smithova rodila hčerko.