Že šesto leto zapored zabava z DJ Umekom

Že šesto leto zapored bo v ljubljanskem parku Tivoli organizirana dobrodelna zabava Žur z Razlogom z DJ Umekom, ki se bo v poznih večernih urah preselila v diskotetko Inbox.

Objavljeno
26. avgust 2009 12.52
Da. O.
Da. O.
Ljubljana – Zadnjo počitniško soboto 29. avgusta se bo v ljubljanskem parku Tivoli, na zelenici za bazenom, že šesto leto zapored odvijala dobrodelna zabava Žur z razlogom z DJ Umekom. Si.Mobil in Umek organizirata tradicionalni zaključek šolskih počitnic in poletne festivalske sezone z dobrim namenom, ki bo tudi letos namenjen spodbujanju SMS donatorstva in socialnega čuta pri mladih ter pomoči humanitarnim organizacijam.

Vstopnina za dogodek bo simboličen evro oziroma poslano sms sporočilo z besedami BELIOBROC na 1919, saj bo šel tudi letos celoten zbrani izkupiček v roke društva Beli obroč. Žur z razlogom je do sedaj obiskalo že več kot 80.000 mladih, ki so prispevali več kot 50.000 evrov v dobrodelne namene.

Dogajanje v Tivoliju se bo pričelo ob 17. uri, trajalo pa bo do 23. ure, ko se bo žur preselil v ljubljansko diskoteko Inbox. After z razlogom je hkrati tudi otvoritvena zabava nove InBoxove sezone in bo temu primerno tudi vsebinsko razdeljena na dva dela: na enem plesišču bo predstavitev (showcase) Umekove založbe 1605 z Umekom in izbranimi varovanci (Siniša Lukič in Aneuria).  Na velikem plesišču pa bodo nastopili InBoxovi rezidenčni didžeji kot so Rusty, Shark, Jaka in Sylvain.