Zmaga za Russella

Igralec Russell Crowe je kolumnistko Annette Sharp izzval na kolesarski dvoboj, ker se mu je v svoji kolumni posmehovala na račun fotografije, na kateri kadi in je med vožnjo s kolesom.

Objavljeno
04. september 2009 18.42
Russell Crowe v filmu Gladiator
Ti. Kr.
Ti. Kr.
Sydney - Igralec Russell Crowe je avstralsko kolumnistko, potem ko se mu je posmehovala ob fotografiji, posneti, ko kadi in se prehranjuje med vožnjo s kolesom, izzval na kolesarski dvoboj.

Kolumno, objavljeno v sydneyjskem Daily Telegraphu, je podnaslovila „Kajenje in mastna hrana je po Rustyju način, kako postati fit".
 
Kot je poročal omenjeni časopis, je predstavnik igralca poklical dan po objavi in izzval kolumnistko Annette Sharp na 12 milj (19.3 km) dolgo dirko po mestu.

Videoposnetek dvoboja, do katerega je prišlo zjutraj, kaže svež obraz igralca in borbo Sharpove s samo seboj, da ne odstopi.

Med kolesarjenjem je celo padla. Kasneje je o tem zapisala: „To je bil zagotovo njegov zmagoslaven trenutek. Videti me na tleh." Ob tem je dodala: „A bil je prijazen - popoln gentlemen, ki mi je zavihal hlačnico, da bi pogledal, ali je moje koleno poškodovano ali ne."

Crowe je novinarki dejal, da je kljub vsemu boljša kolesarka kot avstralski filmski direktor Baz Luhrmann.