Berlusconi hotel Ruby poplačati z audijem R8

Kot plačilo za seks je mladim ženskam rad poklanjal avte; zapravil 280.000 evrov.

Objavljeno
25. februar 2011 10.36
T. L./STA
T. L./STA
RIM – Italijanski premier Silvio Berlusconi vedno znova vzbuja pozornost zaradi razmerij z mladimi dekleti. Berlusconi, proti kateremu se bo aprila v Milanu zaradi spolnih odnosov z mladoletno Maročanko začel sodni proces, naj bi namreč mladim ženskam kupil avtomobile v skupni vrednosti kar 280.000 evrov, je poročal časnik Corriere della Sera.

Časnik Corriere della Sera, ki se sklicuje na vire z milanskega tožilstva, piše, da je Berlusconi mladim dekletom kupil najmanj 13 avtomobilov, vsaj nekateri od njih pa naj bi bili v resnici plačilo za spolne odnose.

Šest avtomobilov mini, pet mercedesov in hrošča je s čeki plačal Berlusconijev osebni računovodja Giuseppe Spinelli, ki je tudi pod drobnogledom preiskave, saj naj bi prav on skrbel, da so vsa dekleta, ki so krajšala noči italijanskemu premierju, dobila zasluženo plačilo.

Ne le avti, tudi gotovina


Poleg tega je Spinelli plačal kar 70.000 evrov za land rover, prav tako namenjen mlademu dekletu. Še dva avtomobila za dekleti, ki ju je Berlusconi pogosto gostil, naj bi bila bila plačana v gotovini.

Tudi 18-letna Maročanka Ruby, ki naj bi ji Berlusconi plačal za spolne odnose, ko je bila še mladoletna, je v okviru preiskave proti Berlusconiju preiskovalcem povedala, da ji je Berlusconi ponudil audija R8.