Evropska poslanka zanosila z morilcem?

Med obiskom v zaporu naj bi preživela vroče urice.

Objavljeno
12. marec 2011 15.58
Mo. S.
Mo. S.
PARIZ – Nekdanja francoska pravosodna ministrica Rachida Dati (45), zdaj pa poslanka v Evropskem parlamentu, javnosti še vedno ni razkrila, kdo je oče njenega otroka, ki se je rodil januarja 2009. V teh letih je bilo o tem kar nekaj ugibanj, med potencialnimi očeti pa tudi kar nekaj znanih imen.

No, zdaj pa sta se pojavil še dva zapornika, ki trdita, da sta očeta oziroma da je to pač eden od njiju, piše Daily Mail. Morilca Alfredo Stranieri in Germain Gaiffe namreč trdita, da je takrat še ministrica zanosila med obiskom v zaporu, kjer jo je premagala strast in je spala z obema. Če dokažejo, da lažeta, lahko njuno kazen zaradi nadlegovanja visokih javnih uslužbencev podaljšajo še za pol leta.

Po rojstvu so mediji ugibali, kdo bi lahko bil oče male Zohre, med kandidati je bil predsednik Nicolas Sarkozy, med drugim pa tudi nekdanji španski premier Jose Amria Aznar, mož igralke Salme Hayek, Francois-Henri Pinault ter nekdanji francoski minister za šport Bernard Laporte. Mogoče je celo, da je otroka dobila s pomočjo umetne oploditve, menijo nekateri.

Kakor koli, odločitev o razkritju imena očeta njenega otroka ostaja samo njena.