Facebook nadgrajuje opcijo Všeč mi je

V kratkem bo namreč dobila osnovne značilnosti opcije Deli z ostalimi.

Objavljeno
28. februar 2011 15.23
S. U.
S. U.
SANTA CLARA – Naj si gre za članke, videoposnetke ali kaj drugega, vedno, ko pritisnemo mali gumbek Všeč mi je (Like), se nam na osebnem profilu socialnega omrežja facebook prikaže, kaj je tisto, kar nas je tako navdušilo. Vodilni možje pa so že ugotovili, da omenjena aplikacija ni dovolj izkoriščena. Tako je zdaj njihova najpomembnejša naloga, da omenjeno aplikacijo nadgradijo oziroma ji dodajo še lastnosti aplikacije Deli z ostalimi (Share).

Tako bo na osebnem profilu prikazana vsa zgodovina strani in izjav, ki so nam všeč, prav tako pa bo omogočeno komentiranje.

In zakaj tako, na prvi videz, nepomembno dejanje povzroča tolikšno zanimanje. Če želite odgovor na to vprašanje, si preberite naslednja dejstva neke britanske raziskave: v samo 20 minutah se na facebooku med drugim objavi milijon povezav, pošlje 1,5 milijona povabil za dogodke, spremeni 1,8 milijona stanj na privatnih uporabniških zidovih, naloži 2,7 milijona fotografij, sprejme skoraj dva milijona povabil za prijateljstvo in napiše približno 10,2 milijona spletnih komentarjev.