Kako si slavnostno urediti lase

Frizura naj poudari vaše oblačilo.

Objavljeno
17. november 2011 11.16
Posodobljeno
17. november 2011 16.15
V. H.
V. H.
Takoj ko si boste kupile obleko za na službeno zabavo, boste začele razmišljati, kaj storiti z lasmi. Kako si jih urediti, naj bodo spuščeni ali speti?

Naj vam pomagamo pri tej pogosti ženski dilemi. Frizura naj sledi slogu oblačila, naj se povežeta v kar najprivlačnejšo celoto.

Za večerne in svečane priložnosti so hvaležne urejene spete frizure. Če ste mislile, da je čop primeren le za dnevna oblačila, se motite. Letos je bilo na modnih pistah videti veliko las, spetih v čope, ki si dovolijo veliko svobode: speti so izjemno visoko, nizko, na strani, lasje so polizani v lasnico ali razpuščeno speti.

Če imate čas, si spletite lase v ljubko kito, ki jo nosite po sredini glave ali na stran. Lahko si jih spnete čisto po glavi, preostale lase pa spnete v baletno figico. Vzemite si čas in uporabite vse razsežnosti svoje domišljije – eksperimentirajte pred ogledalom. Lase lahko spnete na neskončno načinov, pri čemer bodite pozorne le na to, da se vam pričeska ujema z obliko obraza. Seveda pri tem ne pozabite na lasni nakit.

Ideje poiščite v fotogaleriji.