Middletonova z umetnimi, Lopezovi odpadel šop

Zvezdnice si do popolnih pričesk pomagajo z lasnimi vložki, a ne gre vedno vse po načrtih.

Objavljeno
27. oktober 2011 16.29
Posodobljeno
27. oktober 2011 18.00
Mo. S.
Mo. S.
Kate Middleton (29) se je v Clarence Housu v Londonu udeležila dobrodelnega dogodka, na katerem pa je mož ni spremljal, saj je odpotoval v Riad. Seveda je vojvodinja v svoji opravi znova žarela. Izbrala si je dolgo belo obleko z zanimivimi bleščečimi se naramnicami in okrasjem, k temu pa se je lepo podala tudi pričeska.

Nosi lasne vložke

Svoje kostanjeve lase je zadaj spela, tako da so ji padali čez ramena, a morda je bila pri urejanju pričeske nekolike neprevidna. Na levem temenu je bilo namreč opaziti belo črto, ki je znak, da njeni lasje pač niso popolnoma njeni. Pod njene lase so ji frizerji namestili tudi lasne vložke in pričesko s tem naredili bujnejšo.

Opazna bela črta

Očitno ji vložka niso pritrdili s trajnejšim in na videz nevidnim lepilom, tako da je bila bela črta močno opazna. Seveda lasni vložki zlasti v svetu slavnih niso nič nenavadnega, kljub temu pa bi morali ljudje, ki se v javnosti pogosto pojavljajo, morda bolj paziti na to, kaj pokažejo.

Da svojim lasem dodajata umetne, sta priznali tudi Cheryl Cole in Victoria Beckham, ki sta želeli, da bi bili njuni pričeski bujnejši.

Jennifer odpadel šop las

Na nedavnem nastopu pa je nerodna nezgoda doletela pevko Jennifer Lopez (42). Med poskakovanjem po odru ji je namreč odpadel velik šop prelepih, a očitno ne njenih las.

 

Oglejte si del ponesrečenega nastopa: