Najbolje oblečeni sta sestri Olsen

Prehiteli sta celo najslavnejši britanski sestri Kate in Pippo Middleton.

Objavljeno
14. november 2011 09.08
Posodobljeno
14. november 2011 09.45
V. H.
V. H.

Modna biblija, kot mnogi radi poimenujejo časopis Vogue, je imenoval najbolje oblečene sestre leta 2011, med katerimi je na zmagovalni prestol postavil dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen. Zmagovalki bosta krasili naslovnico posebne izdaje ameriškega Voguea, ki bo počastil najbolje oblečene tega leta.

Fenomen Olsen

Sestri Olsen, ki sta postali TV-zvezdi že kot otroka, imata danes svoji izjemno uspešni modni blagovni znamki The Row in Elizabeth and James, po zaslugi katerih so ju pri reviji poimenovali »legitimni modni sili«, ki imata prirojen občutek za modo in stiliranje.

Mark Holgate, direktor Vogue Fashion Newsa in urednik posebne številke najbolje oblečenih sester, je razložil, da je bil to izbor, o katerem sploh ni bilo treba razmišljati: »Ali obstajajo bolj elegantne in izvirne sestre z več stila kot Mary Kate in Ashley Olsen? Njun slog je neverjeten.«

Drugi sestrski pari

Bralke Voguea se s tem strinjajo, saj so prav one izbrale omenjeni sestri za prvo mesto, sledita jima najbolj opravljani sestri leta Kate in Pippa Middleton, Claire in Virginie Courtin-Clarins, vnukinji ustanovitelja kozmetične hiše Clarins, sestri Fanning, Dakota in Elle ter Ruby in Lily Aldridge. Na seznamu pa sta tudi Beyoncé in njena mlajša sestra Solange.