Naši sosedje skrbijo za dvig natalitete!

Zaljubljencem bodo priskrbeli romantično večerjo, pravo glasbo in nato sobo.

Objavljeno
03. februar 2011 13.47
Šp. S.
Šp. S.
ZAGREB – Hrvaška radijska mreža Soundset je stvari vzela v svoje roke. Na valentinovo bodo v luksuznem hotelu Dubrovnik organizirali veliko zabavo za 50 zaljubljencev iz vse Hrvaške v okviru akcije za dvig natalitete Soundset Baby Boom. Vsak otrok, ki ga bodo pari spočeli na dan zaljubljencev, bo, kot so napovedali, preskrbljen z opremo za prvo leto. Če bo torej par čez devet mesecev dobil dojenčka, bo radijska mreža poskrbela za letno zalogo plenic, otroške kozmetike, oblek in vitaminov ter še česa.

Za pravo razpoloženje parov bodo poskrbeli z romantično večerjo ob svečkah, ki bo vzdražila brbončice in prebudila čute, ter glasbo, ki bo pripravila teritorij in dvignila vzdušje na pravo raven, nato pa bodo gostje prenočili v samem središču hrvaške prestolnice. Poskrbeli bodo tudi za prevoz. Zabava bo sicer že v soboto 12. februarja, saj praznik, poln cvetja, čokolad, src, poljubov, hrepenenja in zaljubljenih pogledov, pade ponedeljek.

Producent radijske mreže Saša Ćeramilac je povedal, da želijo z zabavo v parih prebuditi strasti ter jim v primeru, da dobijo dojenčka, olajšati prvo leto življenja z otrokom. Pri Soundsetu so dejali še, da bodo ob mednarodnem dnevu otrokovih pravic, 20. novembra, pripravili posebna darila za vsakega prvega otroka, ki se bo rodil na ta dan, kar v 12 hrvaških mestih.