Bodibilder je postal manekenka

Hotel je biti pravi moški, a mu duša ni dala – preobrazil se je v žensko.

Objavljeno
15. marec 2011 10.45
P. P.
P. P.
SOUTHAMPTON – Chris Edkins iz angleškega Southamptona je prebil ure in ure v telovadnici in dvigoval uteži, težke tudi do 100 kilogramov, da bi si dokazal, da je tipični samec alfa. Leta je delal kot mehanik in vozil limuzino – doma pa se je oblačil v žensko.

»Bila sem nesrečna s svojo identiteto, nato pa sem se pred osmimi leti odločila priznati, kdo sem pravzaprav. Začela sem jemati hormone, si povečala prsi, se dala trajno naličiti in si vstavila lasne vsadke,« je povedala ženska, ki je ime Chris medtem spremenila v Chrisie (31). Dokler je tehnično še bila moški, ji je ženska, s katero je bil(a) v zvezi, rodila hči Chloe, ki je danes stara devet let.

»Moja hči razume, zakaj živim kot ženska. Mislim, da to nanjo ne bo vplivalo. Pomembnejše je, da ima roditelja – ne glede na to, ali je mama ali oče –, ki je srečen. Malo so jo zafrkavali v šoli, a se zna braniti, ve pa tudi, da ljudi ne sme soditi po njhovem zunanjem videzu,« je povedala Chrisie. Dodaja še, da ji je kljub temu, da je zdaj vizualno ženska, ljubše, da jo hči kliče oče kot mama.

Chrisie dela kot manekenka, snema pa tudi album, piše Daily Mail.

 

Chrisie Edkins na videu: