Če bo zbrala milijon prijateljev, se bosta poročila

Kako neromantično: Kelly ima čas do 11.11.2011, da na facebooku zbere prijatelje!

Objavljeno
09. marec 2011 18.36
T. L.
T. L.
Kelly Coxhead (32) čaka, čaka in čaka. Koga ali kaj pa? Poroko. Kelly je namreč že 10 let zaročena in si že ves čas prizadeva prepričati izbranca, da določi datum poroke. In končno je korak bliže k uresničitvi te res dolgoletne želje. Med njo in poroko z zaročencem Paulom Mappelthorpom jo loči le – milijon prijateljev na facebooku!

Paul Mappelthorpe si je s pogojem, da mora Kelly najprej na facebooku v skupino zbrati milijon ljudi, šele potem pa se bo poročil z njo, zagotovo prislužil naziv najbolj neromantičnega britanskega moškega. In čeprav bi ga marsikatera pustila takoj, ko bi ji predlagal takšno neumnost, je Kelly reagirala drugače: na facebooku je res ustanovila skupino z imenom I Need 1 Million People To Join For Paul To Marry Me C'mon Guys Help Me Lol. Prosi družino, prijatelje in tujce, naj se pridružijo skupini in ji s tem pomagajo, da trmastega zaročenca vendarle spravi pred oltar.

V dobrih dveh tednih je Kellyjina prošnja prepričala več kot 15.000 ljudi, tako da jo čaka še kar nekaj dela pred poroko. Milijon prijateljev mora namreč zbrati do 11. 11. 2011.

In kako se je njenemu zaročencu porodila tako duhovita zamisel? »Ideja se mi je porodila naenkrat. Zdelo se mi je, da je milijon primerna številka,« pojasnjuje Paul. V svojo obrambo pa je povedal: »Tudi njen oče se še ni pridružil skupini. On mora ostati na moji strani.« O tem, ali bo Kelly v skupino uspelo zvabiti milijon ljudi, bomo poročali najbrž 12. novembra letos.

Boste pomagali Kelly pri uresničitvi njenih sanj?