Duhovi jima kratijo spanec

Dogajanje v hiši spominja na filmsko uspešnico Paranormalno (Paranormal Activity).

Objavljeno
28. februar 2011 16.24
S. U.
S. U.
CHESIRE – Francozu Jeanu Marcu Marioli in njegovi ženi Charlotte duhovi kradejo spanec ter tudi denar. Vsaj tako sta prepričana, odkar sta na filmski trak ujela obris duha. Po njunih besedah gre v njunem domovanju za paranormalen pojav, imenovan poltergeist. Udarci v noči, srhljivi obrisi in lebdeče rjuhe, so nekaj vsakdanjega v hiši, ki je bila med drugim tudi prizorišče dveh samomorov. Ker pa sta za starinsko bivališče odštela nekaj manj kot 21.000 evrov, jima počasi že zmanjkuje denarja, da bi se preselila. Vsa prestrašena  sta svoje domovanje v majhem britanskem mestecu Chesire zamenjala za hotelske sobe, te pa so ju stale že okoli 3.500 evrov.

»Čisto sem bila prestrašena, vrata in okna so začela loputati, vetra pa od nikoder. Neznana sila me je dobesedno zaklenila v kopalnico. Na pomoč sem morala poklicati sosede,« o svojem bližnjem srečanju z duhom pove zgrožena Charlotte.

Njen mož pa dodaja: »Videl sem stvari, ki so dobesedno lebdele po hiši. Zvok, ki prihaja zraven, pa me spominja na grozljivko. Ironično, ko pomislim, da sem kar 45 let hotel živeti v takšnem kraju kot je Chesire.«

»Pustite naju vendar že spati,« naprošata duhove.