Iz moških ust v ženska ušesa

Le kaj je bolj seksi kot ženska, ki z veseljem s krožnika pobere tudi zadnjo drobtinico!

Objavljeno
16. februar 2011 16.15
M. F.
M. F.
Dovolj je ugibanja o tem, kaj nam je pri naših življenjskih sopotnicah najbolj všeč! Ko končno pridemo do besede, pravimo tako:

Vaše prepoteno telo!
Menite, da ste najbolj poželjive v elegantni obleki s popolno naličenim obrazom? Ne! Ko se vrnete z vsakodnevnega teka ali iz telovadnice z razmršenimi lasmi, sledovi znoja po telesu, brez šminke in oblečene v sivo trenirko, pod katero nosite športni nedrček ... »Uf, kako smrdim!« so vaše prve besede. Naše misli pa se z njimi ne strinjajo.

Tista preprosta večerja
Seveda nas navdušujejo vaše kuharske mojstrovine, ki nam jih ponudite ob svečah in drugih pritiklinah, ki se k bogati večerji podajo. Še bolj pa nas razveselijo preprosti špageti z omako, pripravljeni po receptu vaše mame, kozarček dobrega vina, vse skupaj postreženo v udobju domačega kavča. Preprost in nadvse prijeten konec dneva!

Vaše potrpljenje z našo družino
Oče vam neutrudno razlaga o svojih zdravstvenih tegobah, medtem ko vam mama na krožnik nalaga novo porcijo svoje domače specialitete. Najstarejša nečakinja se s polnimi usti pritožuje nad trdim mesom, ob vsem tem pa ste prepričane, da je mlajša skozi ključavnico opazovala, kaj počnete na stranišču. In ve ste še vedno pripravljene spati z nami?

Ko počistite krožnik
Na svetu bi težko našli bolj seksi prizor, kot je tisti, v katerem ženska z veseljem s krožnika pobere tudi zadnjo drobtinico zalogaja in ob tem zadovoljno pripomni: »To je tako dobro, da preprosto ne morem pustiti!« Ljubezen do dobre hrane namreč kaže na radoživost in neustavljivo voljo do življenja ter drugih užitkov!

Vašo iznajdljivost
Ko na taborjenju naberete les in zakurite ogenj, medtem ko se mi še vedno mučimo s postavljanjem šotora. Ko same ugotovite, zakaj se je nenadoma ustavil pralni stroj in ga ponovno spravite v tek. Ko brez naše pomoči razstavite kuhinjski odtok in iz njega počistite vse, zaradi česar že teden dni ni požiral. V bistvu nas ne potrebujete, zato smo še toliko veselejši, da nas kljub temu želite ob sebi.

Vaš okus za filme
Šala. Ta je obupen. Žal!