Iz popka pokukale kirurške škarje

Ko je Anne zakašljala, ji je iz popka pogledal za palec dolg kos kovine.

Objavljeno
16. februar 2011 16.42
Šp. S.
Šp. S.
LYON – Francozinja Anne se je ves čas pritoževala nad neznansko bolečino v predelu trebuha. Ko pa se je nekoč poskušala odkašljati, je iz njenega popka pokukal kos kovine, pravzaprav so bile to kirurške škarje, piše Daily Mail.

Oktobra lani je 30-letna Anne v Lyonu odšla na operacijo, kjer so ji odstranili odvečno maščobo in kožo, saj si je zaželela zmanjšanje želodca po dveh nosečnostih. Nekaj dni po operaciji so se pojavili želodčni krči. Zdravniki so ji zatrdili, da je bila operacija uspešna in da je bolečina le običajna posledica posega. Na kliniko Natecia se je obrnila po pomoč kar petkrat, a so ji vsakokrat zatrdili, da je stanje normalno.

Pretekli teden pa ji je skozi kožo, natančneje iz popka, ko je zakašljala, pogledal za palec velik kos kovine. Šokantno! Mož jo je nemudoma odpeljal v bolnišnico, kjer so jo poslali na rentgen in na slikah opazili 10-centimetrski kirurški instrument v njenem trebuhu.

Annin odvetnik Jean Sannier je v petek takoj zahteval operacijo na omenjeni kliniki, a so ga gladko zavrnili, češ da lahko zaradi te nezgodice počakajo do ponedeljka. Ali naj bi bila odstranitev škarij darilo zdravnikov za valentinovo, se je vprašal Sannier, ogorčen nad nesprejemljivim vedenjem bolnišničnega osebja.

Anne so zdaj škarje že odstranili in doma okreva, kliniko pa bo tožila zaradi malomarnosti.