Kako partnerja presenetiti na valentinovo

Repriza prvega zmenka ali letalska karta; nekaj, kar bo ugajalo obema.

Objavljeno
12. februar 2011 12.08
Šp. S.
Šp. S.
Valentinovo ne more miniti brez majhnega simboličnega darila za vašo drago ali dragega. In kar je najpomembnejše: pravi način, kako ga presenetiti! Darila naj ne bodo luksuzna in draga, samo pokazati morate, kako dobro poznate svojo sorodno dušo, in ji pričarati nepozaben dan vsaj enkrat, ko ni njen rojstni dan.

Ljudje uživajo v skupnih trenutkih, ki pustijo vtis in lep spomin! Tudi skupna fotografija je lahko idealen dar. Od vaše domišljije pa je odvisno, kako boste fotografijo opremili. Morda z ljubezenskim sporočilcem ali okvirjem, ki je lahko tudi ročno narejen. Če želite biti še izvirnejši, iz fotografije naredite sestavljanko, da bo treba malo truda, preden vidi presenečenje.

Nasmešek lahko pričara že mehka brisača, nogavice, majica ali spodnjice, z izvezenim imenom partnerja. Za vedno si bo zapomnil tudi polet z letalom ali helikopterjem nad mestom, seveda, če vaše boljše polovice ni strah letenja ali višine! Drugače pride v poštev panoramska vožnja z ladjico.

Odmaknita se od rutine in se skupaj prepustita sproščujočim trenutkom med masažo. Ljubljenega lahko presenetite tudi z romantičnim potovanjem ali izletom. Napišete lahko tudi ljubezensko pismo, ga zapakirate v čim večjo škatlo in jo napolnite z igračami in časopisom, da se pismo težje najde. Srce ljubljene osebe lahko ponovno osvojite s škatlico, v katero skrijete kratka, sladka, ljubezenska sporočilca.

Tudi elegantni kozarci za šampanjec in šampanjec sam so povsem dovolj. Pojdite ven ali pa si ga privoščite doma ob nežni masaži in nekaj svečkah. Ženske cenijo, če moški ne pozabijo na pomembne trenutke v zvezi. Uprizorite prvi zmenek, ženske obožujejo dvorjenje iz dneva v dan! Vsak par ima skupno pesem, naredite skupno zgoščenko. Kadar ne bosta skupaj, bo to odlična stvar, ki vaju bo povezovala.

Ali je vaš partner sladkosned? Izvirno darilo bo torta v obliki srčka, ki jo spečete sami! Bolj kot videz je namreč pomemben trud. Za tiste malo bolj navihane predlagamo skrivalnice z namigi, lahko bombončkov, sporočilc ali spodnjega perila, ki bodo partnerja pripeljali do največjega darila za valentinovo – vas!