Leteči vibrator Slovencu (31) razbil čelo!

Na fantovščini je bila tudi eksotična plesalka, katere specialiteta je – streljanje dildov v goste.

Objavljeno
26. februar 2011 15.54
J. K.
J. K.
BRISBANE – Poročna priča je končala poškodovana in krvaveča – po tem, ko jo je v glavo zadel hitro premikajoči dildo. Leteči falus je Darwinovemu arhitektu Juretu Skumavcu (31) razbil čelo.

Jure je povedal, da ga je poškodoval roza seksualni pripomoček, oblikovan kot naboj, ki je meril kakih 12 centimetrov. In to na fantovščini, ki jo je devet fantov priredilo v čast prijatelju Petru Rolihu.

Poroka je bila tri tedne po nesrečno-zanimivem dogodku z vibratorjem in Skumavc se je prikazal le še z brazgotino. Vsa drama z umetnim penisom se je odvila 28. decembra v Brisbanu.

Na fantovščini je bila tudi eksotična plesalka, katere specialiteta je - streljanje dildov v goste. In omenjeni roza projektil je poletel veličastnih sedem metrov daleč in približno dva metra visoko. Skumavc je povedal: »Ko me je zadel v glavo, ni bilo močno. Verjetno je le pristal pod nerodnim kotom. Streljala jih je iz enega kota sobe v drugega. Preostali so jih dobivali v področje prsnega koša ali kolen, le jaz sem začel krvaveti. Bil sem na vrsti in pristal je na mojem čelu.«

Dodal je, da ne zna natančno opisati te divje igračke, saj nima veliko izkušenj z njimi. Bo pa ta zgodba verjetno živela še kar nekaj časa.