Mati uporabila spermo mrtvega sina

Teksašanka želi postati babica – s spermo sina, ki je pred dvema letoma umrl.

Objavljeno
14. marec 2011 10.45
Šp. S.
Šp. S.
AUSTIN – Žalujoča mati iz Teksasa, Marissa Evans, si je neznansko želela postati babica, a je 21-letnega sina Nicolasa izgubila med pretepom v nočnem klubu leta 2009. Evansova si je začela prizadevati, da bi dobila vnuka takoj po sinovi smrti, po razsodbi sodnika, ki je dovolil odvzem Nicolasove sperme. Zdaj je našla nadomestno mater in darovalko jajčeca ter upa, da bo do konca aprila zanosila.

Nicolasa je marca pred dvema letoma napadel Eric Skeeter, poroča Daily Mail. Nesrečnež je zaradi udarca padel na tla, se udaril v glavo in deset dni pozneje preminil v bolnišnici. Marissa ve, da je Nicolas želel imeti otroke, celo imena zanje je že izbral, zato se je odločila upoštevati njegovo željo. Skupni stroški znašajo 70.000 dolarjev. Denar poskuša bodoča babica zbrati na spletu, del ji bodo podarili prijatelji.

Marissa se zaveda, da mnogi ne odobravajo njenega početja, a pravi, da ti ljudje niso bili nikoli v njeni koži, na njenem mestu, zato je ne razumejo. Eric Skeeter je za napad dobil 10 let pogojno, nedavno pa je končal v zaporu, ker se je stepel s svojim dekletom.