Na dečka se lepijo kovine, plastika in tudi porcelan

Nasvet zdravnika: ne peljite ga na magnetno resonanco, da ne bi pokvaril naprave.

Objavljeno
24. februar 2011 13.29
J. K.
J. K.
VLASOTINAC, LONDON – Bogdan Ivković (7) iz Srbije je že od rojstva magneten, to pomeni, da ima bolj nabito magnetno polje kot večina drugih ljudi. Njegovo telo privlači vse kovine, plastiko in tudi porcelan. Mama Svetlana in oče Slaviša sta dečka peljala k zdravniku, ki je povedal, da je z otrokom vse v redu, dal pa jima je nasvet, naj ga ne peljeta na magnetno resonanco, da s svojo energijo ne bi pokvaril naprave.

Kadar se deček približa televiziji, ta začne preklapljati programe, medtem ko se računalnik po navadi kar pokvari. Njegova mama trdi, da lahko s svojo energijo v eni minuti pozdravi glavobol.

Zdravnica Sanja Marjanović-Cvetković pravi, da je deček resnično telekinetik – ima dar, da privlači stvari z močjo misli, brez uporabe fizične sile.

Imajo premočno elektromagnetno polje

Britanka Brenda Allison (50) privlači kovine, sproža avtomobilske alarme in kvari blagajne v trgovinah. Tudi njeno telo ima močnejše elektromagnetno polje, vendar zdravniki predvidevajo, da je za to kriv stres.

»Videti je, kot da se kovina lepi na moje kosti, ne na mišice. Ljudje se mi smejejo, ko vidijo. Počutim se kot hladilnik, poln magnetkov,« je povedala mati enega otroka. Čim vstopi v sinovo sobo, se prižgejo vse igračke na baterije.

Strokovnjakinja za elektroterapijo Kathy Geminiani pravi, da imajo vsi ljudje neko napetost, vendar je videti, da je Brenda visokonapetostna.

Podobno se dogaja tudi 10-letni Jeleni Momčilov (10) iz srbske Željuše, saj je prav tako magnet za kovinske, aluminijaste, steklene, plastične, papirnate in lesene predmete. Svoj talent je odkrila pri petih letih med gledanjem oddaje na televiziji, kjer so predstavljali žensko s podobnimi sposobnostmi.

Poglejte si malega Bogdana: