Najboljša prijatelja želita skupaj spremeniti spol

Najbolje se počutita v ženskih oblačilih, rodila pa sta se kot Nathan in Richard.

Objavljeno
11. februar 2011 15.08
P. P.
P. P.
LONDON – Cindy in Natalie (19) sta najboljši prijateljici. Skupaj hodita k frizerju, po nakupih in skupaj načrtujeta spremembo spola. Dekleti sta namreč pravzaprav mladeniča in jima je bilo še pred šestimi leti ime Nathan in Richard. A medtem ko so se fantje njunih let zabavali z nogometom in videoigricami, sta se onadva oblačila v oblačila svojih mam.

»Vedno sem vedela, da želim biti ženska. Ko sem imela dve leti, sem naokoli nosila mamino torbico in mama je opazila, da sem drugačna. Ko sem spoznala Natalie, sem vedela, da mi je podobna,« je za Sun povedala Cindy.
Cindy in Natalie sta se spoznali v šoli in hitro začeli puščati dolge lase in se šminkati. Cindy že jemlje hormone in upa, da ji bodo zdravniki poleti naredili prsi.

Natalie se je malo dlje borila sama s sabo in celo nekaj časa živela pri sorodnici, si obrila lase in se silila biti moški. »Moja družina ni sprejela Cindy, ker so mislili, da me sili postati dekle. No, tudi sama sem vedela, da sem najsrečnejša, ko nosim ženska oblačila,« je povedala Natalie. Hormonov še ne jemlje, ker mora najprej vsaj dve leti živeti kot ženska.

Cindy je razkrila, da je imela fante, obe pa priznata, da sta seksali z moškimi. Natalie je vzor Victoria Beckham, Cindy pa ima tetovažo Barbie na enem gležnju in Jordanovo krono na drugem. Obe sta brezposelni, ker poslovodjem ni všeč, ker sta transseksualki.