O čem razmišljajo med poljubi?

Poljubi med dvema vzpostavljajo resnično čustveno povezavo.

Objavljeno
02. marec 2011 15.13
M. F.
M. F.
Znanstveniki na univerzi New Yorku so dokazali, da ženske s pomočjo poljubov ocenjujejo partnerja, v resni zvezi pa z njimi ohranjajo intimo, bližino ter izkazujejo pripadnost. Moški poljubljanju pripisujejo znatno manjši pomen in ga velikokrat uporabljajo predvsem zato, da bi si povečali možnost za seks, trdijo psihologi. Morda se jim prav zato ne prepustijo popolnoma in so njihove misli med njimi dokaj zaposlene.

O čem razmišljajo?


Veliko predstavnikov močnejšega spola se pred poljubljanjem obremenjuje s svojim zadahom. Morda je njihova skrb upravičena, saj je ta je pri odraslih dokaj pogosta težava.

Naslednja stvar, ki jim ob srečanju ustnic zapolnjuje misli, je njihov ego! Ta je običajno zelo močan in večina moških meni, da so njihovi poljubi najboljši daleč naokrog. Če bi govorili na glas, bi povedali takole: »Srečna si lahko, draga, da se poljubljaš z mano. Nihče se namreč ne poljublja tako dobro kot jaz!«

Kljub prepričanju v izjemno tehniko, ki jo obvladajo, so ob njej vseeno malce zaskrbljeni. O tem, da je popolna, sicer ne dvomijo, malce pa jih kljub vsemu skrbi, če je njihovi ljubimki resnično všeč. Še zlasti, če gre za svežo romanco!

In da, moški najbrž ne bi bili moški, če ne bi razmišljali korak naprej. Ena najpogostejših misli, ki jim med poljubljanjem potuje skozi možgane, je namreč ta, da bo poljubljanju sledilo še kaj več. Ustavite konje, vsak poljub namreč ne obeta seksa!