Odlične lokacije za otroške zabave

Predlogi, na kaj morate biti pozorni, ko organizirate zabavo zunaj.

Objavljeno
13. februar 2011 18.48
Šp. S.
Šp. S.
Nemalokdaj je zabava za otrokov rojstni dan začrtana bolj na široko, kot bi si starši želeli, saj hoče malček povabiti vse prijatelje, sošolce in znance naenkrat, na žalost pa nimate dovolj velike hiše, da bi lahko vse pogostili. Kaj narediti takrat? Ni problema, zabavo lahko pripravite drugje, v restavraciji ali v naravi. Tudi organizacija bo tako veliko lažja. Zdaj obstaja več mest kot sploh kdaj, kjer so pripravljeni gostiti otroške zabave. Vse, za kar morate poskrbeti, je le, da povabite goste in se pojavite na izbranem mestu, nato pa otroke zabavajo animatorji! Če se odločite gostiti zabavo zunaj, je tukaj nekaj predlogov, na kaj morate biti pozorni.

Stroški

Vprašati morate, kolikšni so stroški na otroka in ali boste morali plačati tudi za starše, ki bodo na zabavi, ter koliko je največje in najmanjše število otrok, ki jih lahko pogostijo.

Organizacijska vprašanja

Vsekakor vas zanima dolžina zabave, načrtovane dejavnosti, koliko bo koordinatorjev in ali se pričakuje, da otroke nadzorujejo starši. Prav tako je pomembno vprašanje, ali bodo poslali vabila v vašem imenu. Sta hrana in pijača na voljo? Ali obstaja minimalna starost za otroke? Ali so za zabavo potrebna posebna oblačila?

Druge pomembne podrobnosti

Če boste zabavo gostili na zunanji lokaciji, kot sta park ali plaža, je treba povprašati, ali je v bližini stranišče! Ne pozabite, nedvomno boste morali domov spraviti precej daril, zato poskrbite, da bo vaš avtomobil dovolj velik.

Nekaj idej, kam popeljati otroke na nepozabno druženje:

– restavracija, picerija, restavracija s hitro prehrano
– park
– plaža
– živalski vrt, akvarij, kmetija
– kegljišče
– muzej
– drsališče, kotalkališče
– minigolfišče
– bazen (vodni park)
– kino
– ročna delavnica
– plezalna stena
– športni center, telovadnica