Ohranite razmerje zdravo

Osvobodite otroka v sebi in se predajta igram, na katere sta že davno pozabila oba.

Objavljeno
10. marec 2011 15.49
romantika, moški, ženske
M. F.
M. F.
Menite, da vaša zveza postaja dolgočasna in je le še stvar navade? Nič čudnega, še zlasti, če ste že dolgo v njej. Če pa bi se radi tega občutka znebili ter razmerje malce začinili, vam morda lahko pomagamo z naslednjimi nasveti.

Sta pozabila na humor?

Ta je v razmerju zelo pomemben. Zakaj bi se morala s težavami vedno soočati le z zaskrbljenimi obrazi? Mnogo lažje jih je premagati s smehom. Zato se smejta se – veliko!

Storite nekaj nepričakovanega

Predvidljivost je en glavnih razlogov za to, da se romantična zveza ustavi na mrtvi točki. Razbijte vsakodnevno rutino, poskušajte vanjo vnesti čim več elementov presenečenja. Začnete lahko tako, da pokličite lokalno radijsko postajo in pozdravite partnerja z vajino priljubljeno popevko!

Pozabite na leta! So namreč le številka

Osvobodite otroka v sebi in se predajta igram, na katere sta že davno pozabila oba! Že bitka z blazinami vama bo zagotovila zvrhano mero smeha in zabave!

Bodite prijazni!

Drobne pozornosti in prijazne geste imajo čudežno moč. V naglici nakupujete? Zakaj ne bi poklicali partnerja in ga povprašali, ali si želi česa posebnega? Še bolje bi seveda bilo, če bi sami vdeli, kaj ga še posebno razveseli.

Zmenek?

Spomnite se, s kakšnim zanosom ste pričakovali vajina prva srečanja. In predvsem, koliko truda ste vložili vanje: popolna obleka, nova pričeska, zapeljiv parfum ... Vsaj občasno to ponovita?

Bodite seksi


Rutina v spalnici razmerju ne koristi. Bodite malce drznejši: prižgite sveče, poskrbite za romantično glasbo in ga zapeljite z zapeljivim kompletkom spodnjega perila. Prav s tistim, ki ga že nekaj časa ogledujete v izložbi in si v mislih govorite, da ga nimate za nikogar obleči. Imate ga!

Proč s televizijo!

Malce težko je biti romantičen, kadar se na ekranu odvija vojni film. Ali nogometne tekma! Vse več parov ima v svojih spalnicah televizijski sprejemnik in prav slednji je glavni krivec za pomanjkanje seksa! Morda bi bil skrajni čas, da se tistega v spalnici znebita!