On nabija, ona v mislih nakupuje ...

Kaj vse se po mislih plete nekaterim damam, medtem ko se predajajo spolnosti?

Objavljeno
06. marec 2011 14.16
M. F.
M. F.
Tudi najbolj vroče in poželjive predstavnice nežnejšega spola med rjuhami ne mislijo vedno le na tisto, kar trenutno počnejo. Nekatere so upale na glas priznati, kaj vse jim bega po mislih, medtem ko naj bi se popolnoma predale posteljnim užitkom.

Največ vprašanih je priznalo, da sanjarijo o svojem najljubšem filmskem igralcu. Povedale so, da si do večjega vzburjenja pomagajo tako, da v misli pokličejo znani filmski obraz ali zapeljivo moško telo.

Na drugem mestu so se znašli nekdanji ljubimci. Seveda tisti, ki so se v postelji obnesli bolje kot trenutni partner.

Tretje mesto zasedajo spolne igračke in razmišljanje o tem, kako bi njimi lahko popestrile spolne užitke. Predvsem ženske, ki se veliko podajajo iz razmerja v razmerje, dosežke partnerja velikokrat primerjajo z učinki pripomočkov, ki jim krajšajo čas, kadar niso v zvezi.

In na koncu so se znašla povsem vsakdanja opravila: kaj še je treba postoriti, kaj vse je na nakupovalnem seznamu, koliko perila čaka na pranje in kaj bo zadišalo na štedilniku. Res nič kaj seksi ...

»Seveda se ti miselni odklopi ne dogajajo vsem, ampak le tistim, ki so v razmerju razočarane, v njem več ne najdejo ljubezni in se spolnosti predajo zgolj zato, da bi ustregle partnerju. Vse ženske, ki so priznale, da med spolnim odnosom z mislimi odplavajo daleč stran, so povedale tudi, da s svojim seksualnim in partnerskim življenjem niso zadovoljne,« je pojasnila avtorica raziskave Kathy Lette in dodala, da se spolnost še zdaleč ne dogaja le v postelji, temveč se v njej kaže slika celotnega partnerskega odnosa.

In če ste med tistimi, ki se med seksom v mislih sprehajate po trgovini tudi sami, bodo v vašem razmerju potrebne korenite spremembe.