Petnajstletnica popije po 6 litrov piva na večer

Beži iz šole, da se opija, a se ji zdi njeno ravnanje primerno njenim letom.

Objavljeno
15. februar 2011 21.10
P. P.
P. P.
BRIDLINGTON – Nicola Weaver (15) tedensko popije desetkrat več alkohola, kot je primerno za dekleta njenih let, a trdi, da ni alkoholičarka. V povprečju popije 15 litrov jabolčnika, 10 pločevink piva in pol litra vodke tedensko. Včasih pa v enem večeru popije tudi šest litrov piva, zaradi česar je že končala v bolnišnici. Svojih navad ne želi spremeniti, čeprav je že bila na razgovoru pri svetovalcu.

»Moje vedenje je normalno za moja leta in ne nameravam ga spremeniti. Zabavno je opijati se, če tega ne bi počela, bi mi bilo dolgčas,« je povedala Nicola. Živi z mamo in brati v Bridlingtonu v Veliki Britaniji, piti pa je začela s 14 leti.

Mama je lokalnim bifejem razdelila hčerine fotografije, a ne pomaga

Njena mama je tako zaskrbljena, da je lokalnim lokalom razdelila hčerino fotografijo, da ji za noben denar ne bi postregli z alkoholom. Nicole je povedala, da se ji zato življenje ni prav posebej spremenilo, le da alkohol zdaj pač kupuje v trgovinah namesto v lokalih. Priznala je, da ji je opijanje izhod iz vsakodnevnih problemov, za to pa krivi očeta, ki je družino zapustil, ko ji je bilo pet let, piše Daily Mail.

Pred dvema mesecema je pristala v bolnišnici, ker se je dušila v svojih izbljuvkih. Kasneje je priznala, da ni pričakovala, da se bo kdaj koli znašla v takšnem stanju. Pravi, da je bila sicer vedno zdrava in da živi za sedanjost in ne misli na preostanek življenja.