Pohlepna babica, pohotna prostitutka

To ne bi bilo nič preveč posebnega, če ne bi imela 96 let in ponujala spolnih storitev.

Objavljeno
24. februar 2011 19.39
A. O.
A. O.
LAS VEGAS – Milly Cooper je pri 96 letih že babica, vendar pa je nič ne more ustaviti pri tem, kako služi kruh. Pri svojih ne ravno rosnih letih namreč še vedno zasluži do 50.000 funtov (približno 58.000 evrov) na leto; dobi pa jih s ponujanjem svojega telesa. Kot kaže, je Milly v poslu zelo uspešna – o tem govorijo tudi številke – in ji strank prav gotovo ne primanjkuje. Po koncu druge svetovne vojne je bila spremljevalka, vendar pa se očitno ni mogla ločiti od dobrih zaslužkov in tako tudi danes ponuja spolne storitve.

Zgodba se začne pri njenih 27 letih, ko ji je noge spodnesel bogat Američan in se je iz londonskega East Enda preselila k njemu v Las Vegas. Leta 1945 je umrl na bojišču in tako zapustil Milly in njeno hčerko brez kakršnih koli sredstev za preživetje. Cooperjeva je začela delati v svetu zabavljaštva, vendar so jo kmalu premamili v to, da je postala spremljevalka bogatih. S tem je v ZDA, kjer je preživela večino življenja, zaslužila pravo malo bogastvo, vendar pa je želela še več. Postala je madame, ki je sprejemala in vodila rezervacije 10 deklet in to nadaljevala, leta 1955 pa se je drugič poročila. Tudi drugi mož je umrl, ji zapustil 100.000 funtov, vendar pa se kljub temu ni hotela odreči poslu. Kot pohotna madame je nadaljevala zato, ker si je želela zagotoviti, da ji ne bo nikoli v življenju zmanjkalo denarja. Leta 1979 je po več kot 25 letih premora znova začela ponujati svoje telo in še danes ni prenehala.

Cooperjeva je spala že s 3500 moškimi, starimi med 29 in 92 leti. Trenutno se videva z dvema na teden in vsakič zasluži do 8000 funtov (okoli 9400 evrov). Pravi, da sama v nasprotju z nekaterimi drugimi današnjimi dekleti vzdržuje standarde. »Dandanes imajo dekleta ogromne joške, suha telesa in paradirajo naokoli napol nage,« potoži in dodaja, »jaz se vedno elegantno oblečem, moji klienti pa so pravi džentelmeni.«