Posvojila svojega sina, zakrila škandal

Imela afero s črncem, možu rekla, da je bila posiljena.

Objavljeno
20. februar 2011 10.50
Šp. S.
Šp. S.
BELFAST – Tim Brannigan, novinar, se je rodil 10. maja 1966. Njegova mati Peggy je družini lagala, da ji je sin umrl pri porodu, medtem pa se je z osebjem v bolnišnici uspela dogovoriti, da so Tima odpeljali v sirotišnico, a da ga za nobeno ceno ne smejo dati v posvojitev. Zakaj ji je medicinsko osebje uslužno pomagalo in zakaj ga ni dala v posvojitev? Čudna zgodba, polna prevar.

Peggy se je namreč nekega dne vrnila v sirotišnico in svojega sina Tima sama posvojila, medtem ko je leta živel v prepričanju, da je sirota. Vse skupaj je bila namreč samo dobra krinka. Sina je rodila po aferi z zdravnikom Michaelom Ekuom, ki je bil črnec. Ker ni želela splaviti in jo je med nosečnostjo zagrabila panika, je možu naložila, da so jo posilili, poroča intermix.org.uk.

Timu se je izpovedala neke noči, ko je imel 19 let in sta se ga skupaj napila. Povedala mu je, da je njegova biološka mati. Pozvala ga je, naj poišče tudi svojega očeta, a takrat za veliki korak še ni bil pripravljen. Seveda, življenje se mu je v trenutku obrnilo na glavo. Peggy je preminila leta 2002, Tim pa je 20 let pozneje le poiskal svojega pravega očeta.