Psihologinja moške zdravi s striptizom

Terapija s striptizom ne razgalja le telesa, ampak tudi občutke.

Objavljeno
04. marec 2011 14.22
Šp. S.
Šp. S.
NEW YORK – Ameriška psihologinja, komaj 24-letna Sarah White, na svojih terapijah izvaja inovativno strategijo, ki moškim prepreči, da bi pobegnili s seanse, kadar je treba spregovoriti o čustvih. Mlada Sarah se namreč med pogovorom počasi slači. S sebe odvrže obleko kos za kosem, medtem ko pacient razlaga o svojih težavah in tako prodira v klientovo podzavest. Njeno dejanje naj bi spodbudilo razkrivanje občutkov, o čemer ne dvomimo!

Sarah upa, da s svojim početjem poleg sebe odkriva tudi plasti podzavesti. Če to drži, ne vemo, znano je le, da so njeni obiskovalci predvsem in v glavnem moški.

Med terapijo s koristnimi metodami navdušuje bolnike, da prevzamejo kontrolo nad svojim življenjem, je povedala Whiteova za New York Daily News. Prepričana je, da z goloto lahko doseže boljše razumevanje sebe in sveta. Med študijem ji je med učenjem konvencionalne se seanse vedno nekaj manjkalo – tisto, kar bi paciente pritegnilo k pogovoru. Tako je prišla na idejo, da bi klasično seanso začinila malo po svoje in nad rezultati je navdušena.


Posnetek gole psihologinje na delu: