Recept: valentinovo po meri samskih

Gre za ljubezen, torej si pokažite, da se imate radi.

Objavljeno
13. februar 2011 12.42
M. F.
M. F.
Pride enkrat na leto. Za nekatere romantična pravljica, za druge dan, ko se počutijo še bolj osamljene kot sicer. In če ste letos na valentinovo eni od mnogih samskih, ne obupujte, ampak ga preživite v slogu! Ponujamo vam preprost recept, s katerim si lahko obogatite ta dan!

Sestavine so povsem preproste in vsakemu na dosegu roke. Potrebujete dobršno merico smisla za humor, prav tolikšno količino zavesti, da ni prav nič narobe z vami, pa čeprav ste samski (nasprotno, saj ste zadovoljni, neodvisni in srečni), dodajte ščepec poguma in želje po avanturi ter prijatelje, ki bodo obogatili okus!

Ko imate vse sestavine zbrane, jih dobro premešajte, pustite, da se arome prepojijo, in zadišale vam bodo vse prednosti samskega življenja. O ja, razmerja znajo biti tudi naporna in res bi bilo nesmiselno hiteti v naročje nekoga, ki vas bo s škatlo čokoladnih bombonov skušal prepričati, da je pravi za vas!

Sami poskrbite, da bo ta dan poseben. Gre za ljubezen, torej si pokažite, da se imate radi. Pomislite, česa si resnično želite in se s tem razveselite: že dolgo razmišljate o skoku s padalom? Zakaj pa ne! Bi se radi preizkusili v slikanju, pa še niste zbrali volje, da bi se vpisali na umetniško delavnico? Kaj torej še čakate? Zbirate pogum za popolno stilsko preobrazbo? Pozabite že končno na predsodke! Valentinovo je odlična priložnost, da si dokažete, da se cenite ter da so vaše želje in občutki na prvem mestu!

Prepustite se trenutnemu navdihu, kar koli boste počeli, počnite z veseljem: morda si boste v udobju domačega kavča ogledali film, se razvajali z dobro hrano ali se podali na izlet. Sami ali v dobri družbi. Kajti čeprav se vam zdi, da ste edini, ki je na praznik zaljubljencev sam, še zdaleč ni tako! Res pa je, da se tudi vaši samski prijatelji ta dan raje umaknejo v svoje kotičke. Izbezajte jih na plano in jih povabite s seboj. Zato, ker so vaši prijatelji, ker jih imate radi in ker z njimi preživljajte nepozabne trenutke!