Rodila v taksiju in dobila kazen

Pohlepni taksist jo je oglobil, ker mu je umazala avtomobil.

Objavljeno
13. marec 2011 13.46
Mo. S.
Mo. S.
LONDON – Mlada mamica je morala taksistu, ki jo je peljal v porodnišnico, poleg stroškov vožnje plačati še kazen, ker mu je umazala avtomobil, saj je rodila na – zadnjem sedežu.

Mellissa Crosdale
, 22-letna mamica zdaj že dveh otrok, je popadke dobila dva tedna pred predvidenim rojstvom. Ko je videla, da gre zares, je poklicala taksi, da bi jo čim hitreje peljal v porodnišnico. Spremljala jo je sestra, med potjo pa ji je odtekla voda.

Ko je na zadnjem sedežu jokala od bolečin, je hčerka Rowena kmalu pokukala na plano, še bolj presenetljivo pa je to, da se taksist za dogajanje v svojem avtomobilu sploh ni zmenil, ni se obrnil nazaj, ampak je gledal le na števec, ki se je veselo vrtel naprej in sešteval denarce. Pomoči ji seveda ni ponudil.

Na kraj rojstva je kmalu prišlo zdravniško osebje, trdosrčni taksist pa je vztrajno zahteval svoj denar in osupli mamici izročil še 46 evrov težko kazen, saj mu je umazala avto.

Na koncu se je sicer vse srečno končalo, zaradi nenavadnega dogodka pa se Mellissa zmore že tudi pošaliti. Dejala je namreč, da je vesela, da je rodila tako hitro, saj bi v nasprotnem primeru morala taksistu plačati pravo premoženje. Primer menda policija še preiskuje.