Sumite, da vas vara? Poslušajte intuicijo!

Če vas v postelji preseneča z novostmi, se jih morda uči nekje drugje!

Objavljeno
17. februar 2011 17.19
M. F.
M. F.
Sumite, da vam natika rogove? Če nenadoma začne spreminjati svojo rutino, bi res lahko pomenilo, da ima nekaj za bregom. Morda ste le paranoični, da pa bi se o zadevi prepričali, se malce poglobite v njegovo obnašanje. Če si boste pozitivno odgovorili vsaj na dve od sledečih vprašanj, je morda čas, da se resno pogovorita!

Se izogiba pogovoru?

Vi ga vprašate, kje je bil, on pa nekaj momlja in odmika oči od vaših. Ali še huje: še tako nedolžno vprašanje je razlog za izbruh o tem, kako ga nadzorujete in ste preveč posesivni. Vedite, da je napad najboljša obramba, torej se kaj lahko nekaj kuha!

Vse spreminja v zgodbo?


Nekdaj bi samo za seboj zaloputnil vrata in mimogrede zaklical, da gre na pivo s prijateljem, po novem pa natančno opiše, kje bo, koliko časa bo tam in kaj bo s kom počel. Kaj če postaja vse bolj izkušen lažnivec, ki pomanjkanje resnice nadomešča z nepomembnimi podrobnostmi?

Mu nenadoma ni več do seksa?


Pobuda za seks z njegove strani je že daljna preteklost, saj pravi, da je v službi preobremenjen in zato vedno pod stresom. Res je, za upad spolne sle še zdaleč ni vedno kriva afera. Zamislite pa se nad vsemi novostmi, ki vas čakajo v postelji, ko si končno za vas vzame čas!

Dieta, telovadba in nova oblačila?

Prej ga trebuh sploh ni motil, zdaj pa je nenadoma na dieti, zraven pa še pridno telovadi? Nova obleka – od suknjiča, hlač, nogavic do spodnjic? Tuširanje takoj, ko pride domov? Nekaj se dogaja!

Brez telefona ne gre nikamor?


Še v kopalnico ne. In če ste ga pred mesecem morali dobesedno prositi, naj se poda po nakupih ali na sprehod s psom, zdaj pa to počne kar sam od sebe. V družbi telefona, seveda. Nekomu zagotovo gre zahvala za to!

Ne izgubljajte živcev po nepotrebnem, saj so razlogi za vse našteto lahko različni. A kot smo rekli na začetku: če lahko na vsaj dve od vprašanj odgovorite z da, potem ...