V drugo sta loto vplačala in zadela 5,88 milijona

Ko so njune številke zadele prvič, Mullenova nista imela za vplačilo lota.

Objavljeno
09. februar 2011 12.20
P. P.
P. P.
GRIMSBY – Britanski par Sue in Lee Mullen je vsak teden igral loto in vsakič obkrožil iste številke. Ko se jima je rodila hči, denarja za loto listke ni bilo več dovolj.

Njune (vedno iste) številke so dvakrat zadele

»Morala sva izbirati. Ali bova hčeri kupila plenice ali bova igrala tedenski loto. Seveda sva se odločila za plenice,« je povedala Sue. In takrat so izžrebali njune številke, če bi vplačala listek, bi zadela 8,5 milijona funtov (dobrih 10 milijonov evrov).

Seveda jima ni bilo vseeno, a upanja nista izgubila. Spet sta začela staviti na svoje, še vedno iste številke in po šestih letih se jima je vztrajnost le obrestovala – minuli petek sta zadela pet milijonov funtov (5,88 milijona evrov). Verjetnost, da dvakrat zadane istih šest številk, je 196 bilijonov proti ena, piše Daily Mail.

»Denar zares potrebujeva, leta sva živela s 300 funti (353 evri) na teden. Poleg tega sem zaradi težav s hrbtom nezmožna delati,« je povedala presrečna Sue. Njen soprog je dodal, da bo obdržal svoj stari ford mondeo, da ga bo vedno znova spomnil na to, da ni nič boljši od drugih.