Zelena za zapeljevanje

Na videz neugledna rastlina v sebi skriva veliko moč!

Objavljeno
03. marec 2011 17.18
M. F.
M. F.
Morda se res ne sliši romantično. Le stežka bi jo namreč postavili ob bok vrtnicam, lilijam in drugim razkošnim cvetlicam, s katerimi skušajo moški očarati predstavnice nežnejšega spola. A prav zelena, ta skromna rastlina vam lahko pomaga, da boste lažje osvojili svojo srčno izbranko. Pa ne z zelenim šopkom, ampak če jo boste vključili v svoj jedilnik!

Znanstveniki so v eni od raziskav ugotovili, da uživanje zelene vpliva na sproščanje hormonov in pospešuje izločanje znoja. Prav temu pa ta rastlina da poseben vonj, ki se mu ženske le stežka uprejo. Hkrati je bogata z androsteronom, naravnim steroidom, ki pospešuje izločanje feromonov in pri ženskah izzove vzburjenje.

Morda ne bo odveč opozorilo, da snovi iz zelene pridejo v kri hitro, zato so njeni učinki kmalu opazni! Vse, kar morate storiti, je, da pred zmenkom pogrizljate nekaj stebelc, se dami dovolj približate in zagotovo boste bližje cilju!

Tudi tisti, ki ste srčno damo že zapeljali, ne pozabite nanjo! Snovi v zeleni pripomorejo k močnejši ejakulaciji, intenzivnejšemu orgazmu, če boste po njej posegali dovolj pogosto, boste povečali število spermijev v svoji semenski tekočini. Vaša draga pravi, da ima ta neprijeten okus? Zelena sodi med rastline, s katerimi ga lahko izboljšate!