Ženo vozil na avtu pri 160 kilometrih na uro

Zadrogirani mož je speljal, žena ga je poskušala zaustaviti.

Objavljeno
03. marec 2011 23.00
Šp. S.
Šp. S.
PLEASANTON – Američanka, 25-letna Rebecca Carroll, se je na srečo izognila hudim poškodbam, čeprav je možu po prepiru skočila na pokrov avtomobila, z namenom, da ga zaustavi, zadrogirani Christopher pa je vseeno speljal. Tako je z ženo na avtu, ki se je krčevito držala, vozil 60 kilometrov in divjal do 160 kilometrov na uro.

Po poročanju kalifornijske policije sta se Carrollova v poznih večernih urah sprla. Po prepiru je Christopher razjarjen odšel iz hiše, sedel za volan, Rebecca pa je skočila na vozilo, da bi mu odhod preprečila. Ko je speljal, se je poskušala rešiti, vendar se ji je noga zataknila za ogledalo.

Zdaj priznava, da je bilo to najbolj neumno dejanje v življenju. Pravi, da je na Christopherjevem obrazu videla, da ga prevzemajo metamfetamini. Izgledal naj bi kot norec, je še opisala Rebecca.

Policijo so poklicali šokirani mimoidoči. Christopher pa je ustavil šele na izvozu z avtoceste v Pleasentonu, po 60 kilometrih divje vožnje. Premražena soproga je kar padla z vozila. Odpeljali so jo v bolnišnico, podivjanega Christopherja pa je policija obtožila poskusa umora. Trenutno je v priporu v okrožju San Joaqinu.