Zmenki: mala šola zapeljevanja

Med proučevanjem jedilnega lista diskretno preverite, ali ima rada začinjeno ...

Objavljeno
07. marec 2011 15.09
M. F.
M. F.
Do prvega zmenka gre vse gladko. Potem pa se nekje zalomi in obetavno spoznavanje se konča v slepi ulici. Da se naslednjič scenarij ne bo ponovil, uberite drugačno taktiko. Bodite radovedni in zastavite prava vprašanja. A previdno pri vrstnem redu!

Kaj običajno počneš čez vikend? Prvo vprašanje za dekle, ki je pritegnilo vaše pozornost. Če je simpatija vzajemna, vam bo potožilo, da so njeni vikendi dolgočasni. Vi pa boste zgrabili priložnost in ji s pravim predlogom popestrili konec tedna!

Imaš rada začinjeno? Zmenek brez večerje v prijetni restavraciji je nepopoln. In med proučevanjem jedilnega lista lahko povsem nevsiljivo preverite njen okus. In če ima pekoče, v šali pripomnite, da ji lahko dneve začinite tudi vi!

Bi prišla kdaj k meni? Vprašanje, ki ga ne zastavljajte pred koncem zmenka. In če ona po kratkem razmisleku dahne »da«, se domenita za dan, ko boste imeli stanovanje samo zase (če si ga seveda delite). Priskrbite si pravo glasbo in filme, ki pornografiji niso niti blizu, vsebujejo pa nekaj vročih prizorov.

Ti je bil film všeč? Gledati začnite na primerni razdalji, kasneje pa se počasi bližajte njenemu osebnemu prostoru. Prvi dotiki naj bodo nevsiljivi in bežni, če odziv nanje ne bo negativen, se malce opogumite, a ostanite diskretni, na koncu pa se pozanimajte, ali ji je bil film všeč.

Kaj pa jaz?
Ste slišali da? Torej nadaljujte zapeljevanje!

Bova?
Neposredno, res, a če ste ji všeč, zakaj bi še čakali?

Kako se ti je zdelo?
Zadeva se je zgodila po vajinih željah. In ko objeta ležita in si nabirata novih moči, je čas, da vam opiše svojo izkušnjo. Bodite pozorni in jo vprašajte tudi, ali je morda med odnosom ni kaj bolelo. In obvezno ji namenite nekaj nežnosti in topline. To naj bo pravi zaključek dejanja.

Se bova še videla? Zadnje in najpomembnejše vprašanje. Če seveda želite, da bi se vajin odnos razvijal. In če je želja vzajemna, bo odgovor pritrdilen, vi pa boste pomirjeni in polni pričakovanja čakali na nov zmenek!