Po 13 letih rodila očetovega otroka

Dolgoletno posiljevanje je prijavila, ko je zanosila; januarja je rodila dečka.

Objavljeno
08. februar 2011 17.38
T. L.
T. L.
BERLIN – Da avstrijski monstrum Josef Fritzl, ki je imel v kleti zaprto hčer in jo je posiljeval leta in leta, ni tako osamljen primer, kažejo vedno nova poročila z vsega sveta.

Nemški Bild razkriva zgodbo 24-letne Maren M. (kar ni njeno resnično ime), ki jo je oče, 49-letni Klaus-Dieter M. posiljeval 13 let. Z njegovim početjem je bila seznanjena tudi njegova žena in mati nesrečne Maren, 45-letna Heike. Zakaj je takšno dogajanje dopustila, ni znano. Očeta in mater je Maren policiji prijavila lansko poletje, ko je vendarle našla moč za ta korak.

V Marlen se je nekaj prelomilo, ko je zanosila. Kot je povedala, najprej ni hotela verjeti, da bo rodila otroka svojemu očetu. Nato pa se je vendarle začela veseliti otroka, ki je, kot je dejala, konec koncev njen. In 25. januarja letos je na svet res privekal dojenček, ki so ga v uredništvu Bilda poimenovali Paul. Dan po porodu so se v porodnišnici oglasili socialni delavci in želeli otroka odpeljati. »Prepričala sem jih, da bom skrbna mati in da bom dobro ravnala z otrokom,« je povedala Maren.

Mareninim staršem zaradi spolne zlorabe že sodijo.