Igračke za boljši seks

Naveličani običajnega vibratorja? Preizkusite vibro jajček!

Objavljeno
09. november 2011 08.11
Posodobljeno
09. november 2011 10.56
M. F.
M. F.

Seksi igračke so dobrodošle za vse, ki si želijo malce začiniti svoje spolno življenje. Kje so na voljo, najbrž veste, morda pa vam ni znano, da nekatere od njih poleg tega, da v seks vnesejo nove dimenzije, blagodejno vplivajo tudi na zdravje. Jih že imate?

Prstan zadovoljstva

Gre za obroček iz mehke, raztegljive gume, ki si ga moški natakne na penis. Na obročku je majhen vibrator, ki se ga lahko obrne navzdol, da večje zadovoljstvo nudi njemu, ali pa navzgor, da s stimuliranjem klitorisa dodaten užitek zagotavlja njej. Obstajajo tudi obročki brez baterij, ki s svojo obliko dodatni užitek nudijo predvsem damam. Najbolj dobrodošli so za tiste,  ki imajo težave z doživljanjem orgazma. Z njegovo pomočjo ga namreč lažje izkusijo, seksualna izkušnja pa je mnogo intenzivnejša.

Vesele lisice

Če želita v vaše spolno življenje vnesti  malce drznosti, so lisice odlična izbira. Izberite mehke in lahke, ki ne obtežijo rok in ne puščajo vidnih sledi po uporabi. Odločitev, kdo bo kam priklenjen, je seveda vajina, in kaj bo svobodni počel z ujetim, je stvar domišlije, pazita le, da ne izgubita ključa.

Vaginalne kroglice

Japonske oziroma vaginalne kroglice – to sta kroglici, povezani s trakom. Ti sta votli in vsaka v sebi nosi še eno manjšo kroglico, ki pri gibanju povzroča mehanske vibracije. Ženska si kroglici vstavi v vagino in ju tam pusti med spolnim odnosom. Tako sebi in partnerju poveča vznemirjenje. Namen zanimive, po zapisih več kot 500 let stare igračke pa ni zgolj spolni užitek: ob redni uporabi vaginalnih kroglic se ženskam namreč okrepijo vaginalne mišice, kar posledično pripelje do odličnega seksa, zato jih seksologi priporočajo vsem pripadnicam nežnejšega spola.

Vibro jajček

Gre za diskreten seksualni pripomoček, ki po obliki spominja na jajce in je povezan z vibracijskim regulatorjem. Vibro jajček je namenjen zunanji uporabi, torej draženju ščegetavčka ali bradavičk in je zato odličen pripomoček za samozadovoljevanje. Seveda pa lahko popestri tudi igrice v dvoje. Namesto običajnega draženja ščegetavčka z rokami ali jezikom naj vsaj občasno to nalogo prevzame vibro jajček. Z razliko od metuljčka, ki je prav tako klitorisni stimulator, je mnogo bolj intenziven in bo skoraj zagotovo pripeljal do vrhunca.

Še vedno menite, da igračke niso v vašem stilu?