Imajo moški z večjim penisom več samospoštovanja?

Kaj o vaših dragih drži in kaj je zgolj velika zmota.

Objavljeno
05. november 2011 15.12
Posodobljeno
05. november 2011 21.00
M. F.
M. F.

Imajo moški z večjim penisom več samospoštovanja? Neprestano razmišljajo o seksu? Imajo radi misijonarsko pozo? Vsa ta in številna druga vprašanja si zastavlja ženske, a na glas si jih ne upajo zastaviti. Odgovora zato ne poznajo, poznajo pa ga strokovnjaki.

Ali razmišljajo o seksu z ženino prijateljico?

Žensk zagotovo ne bo razveselila novica, da je odgovor na to vprašanje v večini primerov pritrdilen. Resnici pač ni mogoče ubežati, dobra novica pa je, da večina ostane zgolj pri sanjarjenju. Seksologi pravijo, da moški največkrat sanjarijo o skupinskem seksu, ki najpogosteje vključuje tako njihove partnerice kot njihove prijateljice.

Postane impotenten zato, ker ga partnerica ne vzburja?

Odgovor je: ne. Težave z erekcijo so mnogo kompleksnejše in vzroki zanjo so različni: od fizioloških do psiholoških. Drage dame torej, če so nastopile težave, odkrijta vzroke in ne krivite sebe.

Vedno razmišljajo o seksu?

Velikokrat je res. Številne raziskave kažejo da polovica pripadnikov močnejšega spola pogosto, vsaj nekajkrat na dan, razmišlja o njem. Takšnih je le 18 odstotkov žensk. Torej, moški res o njem razmišljajo več.

Večji penis, večja samozavest?

Deloma bo držalo. Resnično obstajajo moški, katerih samozavest temelji le na velikosti njihove opreme, večina pa meni, da le ta ni dovolj za prepričanje vase.

Imajo radi misijonarsko pozo?

Ne. Več raziskav je pokazalo, da je moškim najbolj priljubljen »pasji položaj«. Ko stojijo za damo in tako lahko penetrirajo globlje, z rokami pa se lahko posvečajo drugim delom njenega telesa. Predvsem pa gre pri tem tudi za psihološki element: v tej pozi se počutijo dominantnejše in imajo občutek, da so zadeve pod njihovo kontrolo.