Je z vami zgolj zaradi seksa?

Celo odkrito izpoved mnoge ženske v veri, da se bo spremenil, namenoma preslišijo.

Objavljeno
09. november 2011 22.17
Posodobljeno
11. november 2011 21.00
M. F.
M. F.

V iskanju ljubezni se hitro lahko zgodi, da naletite na nekoga, ki mu pomenite zgolj zabavo. Med rjuhami, seveda. Včasih je to mogoče hitro odkriti, spet drugič dojemanje dejstev zahteva malce več časa. Predvsem zato, ker so skozi rožnata očala malce izkrivljena, ko pa jih snamete, je resnica lahko zelo boleča. Da se vam kaj takšnega ne bi pripetilo, bodite pozorni na znake, ki jasno kažejo na to, da vaš 'dragi' z vami nima resnih namenov.

Nameni vam veliko denarja, a le malo časa

Če mu finančne možnosti dopuščajo, vas zasipava z dragimi darili, izjemno skopušen pa je s svojim časom. Z vami ga ne želi deliti, prav tako tudi ne življenja, z njegovega vidika vama je skupna le postelja.

Komunikacija zgolj v večernih urah

Vas največkrat pokliče, ko se zunaj že stemni? Sporočila začno deževati okoli desetih zvečer? Torej se spomni na vas šele, ko opravi vse dnevne naloge in se poveseli s prijatelji. In med pogovorom si vas zagotovo zamišlja, kako ga nestrpno pričakujete v zapeljivi opravi.

Noče se vezati

Če ga zanima le fizični vidik odnosa, se ne bo prav nič angažiral na njegovih drugih področjih. Morda ga je resnejšega razmerja strah, morda še ni prenehal s seksualnimi osvajanji. Kakor koli, nehajte se slepiti. Od vas želi le seks, v njegovih načrtih za prihodnost pa nimate mesta.

Prijateljev in družine ne poznate

Če njegovih staršev, sorodnikov in prijateljev še po mesecu dni druženja (predvsem v postelji) še niste spoznali, nimata resne zveze. Čeprav vi menite drugače, jo on doživlja zgolj kot seksualno zabavo.

Neprestano govori le o seksu

Že na prvem zmenku so ga bila polna usta. Takrat vas to ni motilo, saj ste bili prepričani, da blebeta zaradi zadrege. Kasneje vas ne moti, saj vam je vse drugo na njem neizmerno všeč in menite, da ga bo obsedenost z njim nekoč (čim prej) minila. Morda je že čas, da si priznate, da od vas ne pričakuje globokih razprav.

Odkrito vam pove, kaj meni o vajini zvezi

Res očiten znak, a presenečeni bi bili, koliko žensk takšno izpoved namerno presliši. Moški vam je pač zelo všeč, zato si pred resnico zatiskate oči ali pa upate, da bo sčasoma začel gojiti močnejša čustva in se zaljubil v vas. Res pravijo, da upanje umre zadnje, a pretiran optimizem se bo za vas najbrž slabo končal.