Kakšnega seksa si želijo ženske

Če še vedno mislite, da so ženske proti eksperimentiranju, se zelo motite.

Objavljeno
09. november 2011 14.31
Posodobljeno
09. november 2011 21.30
M. F.
M. F.

Kakšen bo seks, je seveda odvisno od vzdušja, trenutka, razpoloženja. A nekaj smernic o tem, kaj imajo ženske rade, kljub vsem tem dejavnikom obstaja. Različni tipi žensk se radi ljubijo različno. Nekatere so za divje, druge za bolj umirjene načine, kar nekaj pa jih je nekje vmes.

Morda vam lahko pomagamo pri odkrivanju sloga vaše dame. A še pred tem vas opozarjamo, naj vam bodo napotki le okvir, vi pa se prepustite domišljiji in na koncu sami ocenite položaj, kajti še tako romantična duša se lahko v postelji prelevi v pravo zver.

Zapeljiv seks s komplimenti

Po letih razmerja se ne trudite več z zapeljevanjem. Nekje spotoma ji omenite, da ste nocoj razpoloženi. In na koncu ostanete praznih rok. Spomnite se raje začetkov in jo zapeljite s komplimenti. Poglejte jo globoko v oči in ji povejte, da je privlačna in seksi. Tako kot vsaka je rada zapeljana in prepričana, da ne morete brez nje.

Romantičen seks, v katerem se ji popolnoma posvetite

Idealna vrsta seksa, ko imata dovolj časa in sta popolnoma sproščena. Najraje ga imajo ženske, ki potrebujejo dolgo predigro, polno razvajanja in romantike. Pripravite vzdušje, glasbo, svečke in ji privoščite čutno masažo ter nadaljujta s strastno akcijo.

Divji seks

Ženske, ki imajo rade takn seks, ne bežijo vedno pred romantiko, najbolj pa jim je pomembno, da ste strastni in močni. Dolgi uvodi jih spravljajo ob živce. Ona hoče akcijo, vi pa ji pokažite, da rok ne morete odmakniti od nje: močno jo zgrabite in z nje strgajte obleko. Privoščite si jo kjer koli: v dnevni, kuhinji, kopalnici.

Hitri seks

So tudi take, ki ga imajo najraje: hitro in učinkovito. Idealen, kadar sta v stiski s časom. Lahko jo vzburite s pogledi ali komentarji, jo hitro odpeljete na samo in na hitro opravita. Vedite pa, da tudi ženske, ki prisegajo na tak seks, včasih pričakujejo malce razvajanja.

Perverzni seks

Moški so pogosto zmotno prepričani, da ženskam ni do tega, najnovejše raziskave pa dokazujejo, da so še kako pripravljene eksperimentirati v postelji. Kako daleč sta pripravljena iti, morata odkriti sama: striptiz, lisice, igrice z voskom. Če predlaga ona, ni težav, če pa še preizkušate teren, predlagajte previdno.