Povejte kaj »umazanega«

Če vas hromi zadrega, se poskušajte sprostiti pred ogledalom. Saj veste: vaja dela mojstra.

Objavljeno
16. november 2011 09.46
Posodobljeno
16. november 2011 21.55
M. F.
M. F.

Za moškega ni nič bolj seksi od ženske, ki je v postelji glasna in si dovoli malce porednih besed. Kaj bi si najbolj želeli slišati v postelji?

Samo on

Ni jim najbolj po volji misel, da si med seksom zamišljate ob sebi nekoga drugega, zato kar največkrat zašepetajte, spregovorite ali zakričite njegovo ime. Oplemenitite ga s stoki, z vzdihi in izdihi. To bo več kot dovolj, da ga boste še bolj ogreli.

Nežno ali drzno, vse bo v redu

Če boste med predigro ali dejanjem samim popolnoma tiho, bo večina moških prevzela pobudo in iz vas poskušala izvabiti nekaj porednih besed. Morda bo tudi vaš dragi vprašal: »Kaj naj počnem s teboj?« Ali: »Ti je to všeč?« Samo da bi vas slišal govoriti. Vi pa opišite in povejte, kako se počutite. Ni vam treba uporabljati umazanih besed, če to ni vaš slog, in uporabite tiste, ki ste jih prebrali v kakšnem bolj nežnem ljubezenskem romanu.

Opišite svoje fantazije

Moškega z največjim zadovoljstvom navdaja občutek, da je ljubimka v njegovih rokah popolnoma sproščena in brez zavor. V tem primeru se mu namreč popolnoma odpre in mu lahko zaupa svoje najbolj nore fantazije in sanje. Če menite, da tega ne bi zmogli, malce vadite pred ogledalom (še posebej tiste najbolj poredne dele), dokler jih ne boste brez zadrege povedali pred njim.

Nekaj porednih stavkov

Pogosto je že sam seks dovolj intimen in ideja o umazanih besedah privre kar sama od sebe. Še posebej v novih razmerjih pa je morda prisotne malce zadrege. Seveda ne želite biti popolnoma tiho. Potrebujete kakšen namig?
»O, ja, prav tam!«
»To je čudovito!«
»Ne odnehaj!«
»Tako močno si te želim!«
»Ti si prava žival!«

Nič pretiranega, a povsem dovolj, da prebijete led.

Uporabite domišljijo

Tudi moški so o spolnosti včasih negotovi in potrebujejo malce vokalne spodbude. Tako bodo vedeli, da uživate. Včasih bo dovolj že nežen šepet, zato naj vas ne bo strah uporabiti domišljije. Kadar pa jih boste spodbujali glasneje, bo igra v spalnici še zanimivejša.