Presenetite ga v postelji

Sprostite se, prevzemite pobudo in pustite domišljiji prosto pot.

Objavljeno
17. november 2011 19.48
Posodobljeno
18. november 2011 21.00
M. F.
M. F.

Nedavno opravljena raziskava je pokazala, da ženske pogosto v seksu ne uživajo, saj menijo, da v spalnici nimajo dovolj nadzora. Nekatere od vprašanih so poudarile, da bi rade bile pogumnejše, a niso prepričane, kako naj vzamejo vajeti v svoje roke, predvsem pa jih je strah, kako bi se na to odzvali njihovi partnerji. Vsem, ki bi si rade drznile več, ameriška seksologinja Sara Locker svetuje nekaj malenkosti.

Storite prvi korak

Če večinoma čakate, da bo pobudo za seks dal on, je čas da spremenite taktiko. Nič ni narobe v tem, da storite kdaj vi prvi korak. Seveda vam bo sprva malce nelagodno, hitro pa boste spoznali, da to daje občutek moči, ki je lahko zanj odličen afrodiziak. Zato bo rasla vaša samozavest in drznost v postelji.

Znebite se vsega, kar je na vas

Če želite pridobiti njegovo pozornost, ne da bi mu to morali pojasnjevati z besedami, se razgalite. Nedvomno bo razumel vaše sporočilo. Seveda je za takšno potezo treba malce poguma, strah, da bi vas zavrnil, pa je popolnoma odveč.

Povejte, kaj si želite (in česa ne)

Eden najboljših načinov, da postanete v postelji drznejši, je, da se popolnoma odprete. Jasno povejte, kaj vam je v seksu všeč, kaj bi si še želeli in česa ne marate. Seks je oblika komunikacije, a ne vedno dvosmerne. Zato pogovor o njem ne bi smel nikogar spravljati v zadrego. Sprva bodo besede šle z jezika težje, sčasoma pa bo vedno lažje. Nagrada: bolj bosta uživala oba.

Pustite domišljiji prosto pot

Včasih je dovolj, da se v spalnici spremenite v nekoga drugega. Prepustite se domišljiji. Spremenite se v nedolžno šolarko ali seksi striptizeto. Bodite, kar želite, začinite življenje v spalnici in vaše spolno življenje bo dobilo nove razsežnosti.

Nepričakovano ga napadite

Igrajte na karto presenečenja. Ujemite ga nepripravljenega, takoj ko zjutraj odpre oči, ko se vrne z dela ali ko zamišljeno spremlja tekmo. Verjemite, zanj bo to vsekakor prijetno presenečenje, vam pa bo zrasla samozavest in užitek, saj ste končno postali ... drzni.