S seksom nad recesijo

Zakaj bi odšli na drago večerjo, če si lahko postrežete z njenim telesom?

Objavljeno
27. oktober 2011 22.42
Posodobljeno
29. oktober 2011 16.15
Mo. S.
Mo. S.

Ste se kdaj spraševali, kako so se ljudje zabavali v časih, ko ni bilo televizije, kinematografov, diskotek in ogromnih trgovskih centrov? Morda so odšli na kakšno pijačo v bližnji bar, nato pa domov, kjer jih je čakala – postelja. Da, verjetno so res seksali pogosteje, kot to danes počne povprečen Zemljan.

V času, ko svet pretresa gospodarska kriza, se vsak kdaj ujame v razmišljanju o tem, kako bi poskrbel, da ne bo čutil pomanjkanja, ki nam grozi na vsakem koraku. Eden od odličnih načinov varčevanja, pri katerem se obenem tudi zabavate, je seveda seks.

Varčujte pri ogrevanju

Ste vajeni, da imate radiator v spalnici vedno prižgan, pa vas v noge tudi pod odejo še vedno zebe? Rešitev je v seksu. V spalnici ogrevanja pravzaprav ne potrebujete, saj lahko sami poskrbite, da bo tam vroče. Preprosto; pred spanjem si privoščite različne posteljne aktivnosti, ki bodo po žilah pognale kri. Partnerja nežno zmasirajte, nato naj še on vas, vse skupaj pa začinita z vročim seksom in ne skrbite, da bi vas tisti večer še zeblo.

Izklopite televizijo in luči

Pozabite na televizijo. Informativne oddaje prikazujejo le še neprijetne dogodke, pa tudi luči zvečer ne potrebujete. Namesto njih raje ustvarite romantično vzdušje s svečami ali, še bolje, partnerjevim nežnostim se prepustite v popolni temi. Naj vaju vodijo občutki in kmalu boste pozabili na to, da ste zamudili svojo najljubšo oddajo.

Zakaj ne bi tokrat ostali doma?

Ali večere s partnerjem preživljate v kinu, na večerjah in v lokalih? Vse to zahteva precej denarja. Koliko pa stane en kondom? Zamislite si, kako poteka običajen družabni večer v mestu. Glasba je po navadi preglasna, ljudje so nevljudni, cene pa visoke. Zakaj ne bo tokrat ostali doma, se prepustili ljubljeni osebi, sprostili svojo dušo in telo, zaspali pa kot dojenček – varni, topli in zadovolj(e)ni.

Seks pred odhodom v kino

Si še vedno obupno želite oditi v kino, da bi si končno ogledali tisti film? Poskusite pred odhodom s seksom, potem pa boste videli, ali vas bo tja (ali pa kam drugam) sploh še vleklo.

Večerja v postelji

Si želite na večerjo, kjer boste uživali v dobri hrani? Moški, za predjed uživajte v njenem naročju, kot glavno jed pa si jo privoščite celo. Po obedu sledi posladek; z vajino najljubšo čokolado in sproščenim pogovorom se bo večer v dvoje končal popolno, vajina zaupanje in ljubezen pa se bosta le še okrepila.

Kako lahko to primerjate z denarjem? Neprecenljivo.