Terna gre v zadnji krog!

Velika nagradna igra Terna samo še naslednji teden.

Objavljeno
11. marec 2011 18.48
V. J.
V. J.
LJUBLJANA – Hojla, pozdravljeni! Velika nagradna igra Terna (več o pravilih tudi na spletni strani www.slovenskenovice.si) bo potekala le še do sobote, 19. marca! Ko igramo, stavimo na srečo, a ni odveč, če se malce pomudimo tudi pri statistiki. Od skupnega števila nagrad jih na srečne dobitnike čaka še – saj ni res, pa je – skoraj polovica. V športnem slogu, da bliže ko je cilj, večja je gneča. Prihodnje dni se zato velja še posebno potruditi in pogledati pod nalepko v zgornjem desnem kotu naslovne strani Slovenskih novic. Srečnega lastnika med drugimi nagradami čakajo tudi avtomobil ford fusion, prenosnik, pralni stroj, trije LCD-televizorji in dva hladilnika.

Bili so trije, a je enega predvčerajšnjim zadela Natalija Klokočovnik s Tolstega Vrha 41 pri Ločah. Študentka celjske višje strokovne poslovno-komercialne šole je na poti domov Novice kupila v Vojniku: »Ati Jože, ki jih kupuje vsak dan, mi jih je naročil. Sprva sploh nisem pogledala, že doma sem pa rekla: 'No, pa poglejmo, kaj sem zadela!' To sem rekla bolj za šalo. Odprem, vidim prvi dve snežinki, zajamem dih in ugledam še tretjo. Potem sem šla kar klicat. Gospa na drugi strani mi je čestitala, da sem dobila hladilnik. Pa prav na rojstni dan moje mame Milene! Hladilnik je darilo tudi zanjo, saj bo zamenjal našega že starega.«

Dobitnike pa čaka tudi še lepo število počitniških in trgovinskih Mercatorjevih ter Tuševih bonov, vstopnic za Planico, paketov Kralj kraljestva in še na tisoče veselih dobitkov. Naj ob tem spomnimo na srečna bralca, ki že vozita vsak svojega forda fusion. Prvi ga je zadel 58-letni ključavničar Franc Vrhovšek in ga odpeljal domov v Malo Mraševo pri Podbočju na Krškem polju. Potem se je sreča nasmehnila še 55-letnemu vzdrževalcu Janezu Mazeju iz Ljubije pri Mozirju. Za volan svojega forda fusion – idealnega vozila za bralce Slovenskih novic, je pripomnil generalni direktor Summit Motors Ljubljana David Jurič – je Janez sedel prejšnji teden. Srečno vožnjo Francu in Janezu, kdo se jima bo pridružil naslednji?